Meer muntstukken

MUNT breidt distributienetwerk uit

14 februari 2018 Leestijd ± 1 minuut

MUNT Hypotheken ligt vanaf nu op de schappen van serviceprovider De Financiële Makelaar. Doordat De Financiële Makelaar juist sterk vertegenwoordigd is in het zuiden en oosten van het land, is MUNT daar nu beter beschikbaar voor het onafhankelijk intermediair.

Flinke uitbreiding MUNT

MUNT, dat alleen verkrijgbaar is via het onafhankelijke intermediair, breidt zijn distributienet met de samenwerking flink uit. “Dit betekent dat ongeveer 600 nieuwe tussenpersonen ons nu kunnen aanbieden aan hun klanten. Hiermee zijn we nu met name in het zuiden en oosten van het land beter verkrijgbaar. Groot voordeel is dat De Financiële Makelaar nauwelijks overlap heeft met de serviceproviders met wie we nu al samenwerken.” aldus commercieel directeur van MUNT Menno Luiten.

Goede dossierbehandeling

De Financiële Makelaar richt zich op zelfstandige intermediairs en kantoren in de financiële dienstverlening met niet meer dan een vijf a zes medewerkers. Directeur Harrie-Jan van Nunen is erg blij met de samenwerking met MUNT. “We hoorden van tussenpersonen in de markt erg goede verhalen, met name over de dossierbehandeling van MUNT. De consument wil maar één ding: snel zekerheid. Dat begrijpt MUNT. Een goed voorbeeld hiervan is dat MUNT digitale handtekeningen accepteert en het mogelijk maakt dat eigen middelen bij de notaris aangetoond kunnen worden.”