Zwitserleven: sprong naar de toekomst

23 augustus 2016 Leestijd ± 1minuut

Het centrale thema van het Zwitserleven PensioenEvent is dit jaar ‘Sprong naar de toekomst!’ Sprekers zijn onder anderen fintech-ambassadeur Willem Vermeend en Kim Liebregts van Tesla Motors.

Het thema van het PensioenEvent sluit volgens de nieuwe General Manager Pensioen Hans Visser perfect aan bij de vernieuwingsslag en de ambities van de pensioenverzekeraar. “In nauwe samenwerking met het intermediair keren wij terug aan de top”, aldus Visser.

Het pensioenevenement vindt plaats op 4 oktober in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Visser zegt dat Zwitserleven adviseurs en werkgevers wil meenemen ‘naar wat er de komende jaren allemaal op ons afkomt’.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.