Zicht wint Service Award

30 januari 2018 Leestijd ± 1minuut

De Opiness Service Award voor Assurantiekantoren is gewonnen door Zicht Adviseurs. Ook Knab, Ditzo en UnitedConsumers vielen in de prijzen.

In totaal zijn dertien Nederlandse dienstverleners beloond met de Opiness Beste Service Awards van 2018: een consumentenprijs puur gebaseerd op klantreviews. Zicht Adviseurs kreeg van 346 reviews van klanten een 8,5 voor de dienstverlening. Bij de bankensector won Knab de award voor het derde jaar op rij en daar waren ze erg blij mee (zie foto). Op basis van bijna achthonderd reviews van klanten scoorde de bank een 8.1 voor de geleverde service.

Ditzo won in de categorie verzekeren algemeen (8,1) en consumentencollectief UnitedConsumers won zelfs bij twee categorieën: autoverzekeringen (9,4) en zorgverzekeringen (9,1).

De reviews binnen alle sectoren zij geanalyseerd. Hieruit blijkt dat de winnende bedrijven zich onderscheiden door beloftes na te komen en snelheid en gemak te leveren. Daarnaast blijft een vriendelijke en kundige klantenservice, die ook goed te bereiken is, enorm belangrijk.


Lees ook
‘Hypotheken zijn beleggingen met een aantrekkelijk rendement’
Opinie

‘Hypotheken zijn beleggingen met een aantrekkelijk rendement’

Wat trekt pensioenfondsen in hypotheken en waar staat de markt nu? Nick van Winsen, vermogensbeheerder bij SPF Beheer, geeft antwoord.

Hoe ziet de hypotheekmarkt er in 2018 uit?
Opinie

Hoe ziet de hypotheekmarkt er in 2018 uit?

De redactie van Kop-Munt vraagt een aantal bekende personen uit de hypotheekwereld om hun vooruitblik te geven op de ontwikkelingen in 2018. Dylan Dresens, directeur Beleid en Ontwikkeling bij het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW), bijt het spits af.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.