Woon- en inboedelpolis voor vermogenden

07 augustus 2017 Leestijd ± 1minuut

Turien & Co lanceert de Premium Woningverzekering en de Premium Inboedelverzekering voor de vermogende particulier. De inboedelverzekering vergoedt schade aan objecten die niet ouder zijn dan 10 jaar op basis van nieuwwaarde.

De Premium Woningverzekering is er voor woningen met een herbouwwaarde vanaf 600.000 euro en de Premium Inboedelverzekering voor inboedels met een nieuwwaarde vanaf 150.000 euro. Voor deze producten werkt Turien & Co samen met niche-verzekeraar Hiscox.

Productkenmerken

De Premium verzekeringen bieden een all risk dekking met een aantal opvallende elementen. Zo dekt de Woningverzekering de kosten voor archeologisch onderzoek, die op grond van de Wet op de archeologische monumentenzorg aan verzekerde worden toegerekend. Maar ook hagelschade aan de buitenkant van het woonhuis is gedekt.

De Premium Inboedelverzekering vergoedt het niet toegankelijk zijn van persoonlijke data en bestanden na een gedekte schadegebeurtenis. Verzekerde mag dan een bedrijf inzetten dat is gespecialiseerd in data recovery.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.