Wet Beperkte gemeenschap van goederen

08 januari 2018 Leestijd ± 1minuut

De Wet Beperkte gemeenschap van goederen is op 1 januari 2018 ingegaan. Dat betekent dat er bij het aangaan van een huwelijk of geregistreerd partnerschap een aantal zaken anders wordt geregeld dan voorheen. De KNB heeft hiervoor een nieuwe informatieve website gelanceerd.

Onder de noemer ‘Samen Verder’ is er op de publiekssite notaris.nl veel informatie te vinden over dit onderwerp. De beroepsorganisatie van notarissen heeft verder de brochure Samen Verder herschreven en voorzien van een extra bijlage over de nieuwe wet. Deze documenten kunnen op de vanaf de website gedownload worden.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.