Welke robot past bij u?

26 maart 2018 Leestijd ± 1minuut

Tijdens Infinance Day laten Dennis Boesser en Gert Vasse de adviseur zien wat er nodig is om een levensvatbare robot te maken voor een optimale langetermijnrelatie met zijn klant. Want ondanks dat er op het gebied van robotisering al het nodige wordt gedaan in de sector, zien zij nog geen goed voorbeeld van bots die het zullen overleven.

In de financiële wereld is vaak sprake van langdurige klantrelaties. Voor de dagelijkse geldzaken, de hypotheek of het pensioen. Je zou zeggen dat die langdurige relatie veel kansen biedt voor robotisering. In deze kennissessie laten Dennis Boesser en Gert Vasse de adviseur zien dat die kansen nog bij lange na niet worden benut.

Visie ronde 2: 10.40 – 11.00 uur

Bevestig hier uw deelname aan de sessie: Van koude machine naar persoonlijke ondersteuning: welke robot past bij u? 
Sprekers: Dennis Boesser en Gert Vasse, Yellowtail

Het bericht Welke robot past bij u? verscheen eerst op InFinance.


Lees ook
Wat elke hypotheekadviseur moet weten over blockchain

Wat elke hypotheekadviseur moet weten over blockchain

Binnen nu en tien jaar is de blockchainhypotheek de gewoonste zaak van de wereld. Wie denkt dat blockchain vooral een speeltuin is voor nerds en idealisten, leeft nog in 2014. Banken investeren nu volop in de technologie die financiële processen sneller, transparanter en veiliger maakt.

Bart de Nie, SEH: “Hypotheekadviseur gaat juist meer toegevoegde waarde bieden”
Opinie

Bart de Nie, SEH: “Hypotheekadviseur gaat juist meer toegevoegde waarde bieden”

Spraken we twee weken geleden met Evert Creemers van NVHP, deze keer is het de beurt aan Bart de Nie, directeur van Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH). In zijn ogen is het keurmerk ‘Erkend Financieel Adviseur’ een uitstekende manier om de adviseur up-to-date te houden en vormt het een welkome aanvulling op de wettelijke diploma’s. Ten aanzien van execution only is hij heel stellig: ”Mijn verwachting is dat de hypotheekadviseur juist méér toegevoegde waarde gaat bieden binnen het hele aanvraagproces.”

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.