Vrouwenlabel onna-onna wordt Aegon

23 juni 2017 Leestijd ± 1minuut

Vrouwenverzekeraar onna-onna gaat verder onder de naam van het moederconcern Aegon. Het hoofdkantoor in Amsterdam gaat dicht. Tot 1 november is de verzekeraar nog bereikbaar voor alle vragen. Daarna kunnen klanten terecht bij de klantenservice van Aegon.

Onna-onna beschrijft de vergaderingen waarin dit besluit is genomen als ‘stormachtig’. In 2008 werd onna-onna opgericht door vijf mannen. Zij introduceerde een autoverzekering gebaseerd op vrouwelijke eigenschappen. onna-onna is een 100% dochteronderneming van Aegon.

Specifieke onna-onna voorwaarden

Aegon regelt nu al de schade-afhandeling, automatische incasso en acceptatie van de onna-onna autoverzekering. Verzekerden behouden ook onder het Aegon-label hun autoverzekering met de specifieke onna-onna voorwaarden. Verzekerden die naast een autoverzekering ook een onna-onna fiets-, woon-, doorlopende reis-, aansprakelijkheids-, of gezinsongevallenverzekering hebben afgesloten, horen op korte termijn wat daarmee gaat gebeuren.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.