VKG informeert over cybercrime

07 december 2017 Leestijd ± 1minuut

Op de nieuwe website www.cyberprotect.nl vinden consumenten informatie over situaties waarin de Cyber Protect verzekering van VKG hen een oplossing kan bieden. Tevens kunnen consumenten hier de premie berekenen en een adviseur zoeken.

De Cyber Protect verzekering is alleen verkrijgbaar via de bij VKG aangesloten assurantieadviseurs. Eric-Jan van den Berg, directeur Commercie bij VKG: “De nieuwe website helpt ons om consumenten en adviseurs te informeren over dit product van AXA Assistance, dochter van de Franse AXA Groep. Hiermee kan de consument zich wapenen tegen de verspreiding van schadelijke informatie via het internet, onrechtmatig gebruik van persoonsgegevens, frauduleus gebruik van online betaalgegevens en geschillen met webleveranciers.”

 

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.