Vervang energielabel door duurzaamheidslabel

15 november 2018 Leestijd ± 0minuut

Lees ook
Wat zijn de aandachtspunten bij hypotheken voor nieuwbouw?
Trends

Wat zijn de aandachtspunten bij hypotheken voor nieuwbouw?

Het hypotheekproces bij nieuwbouw verloopt anders dan bij bestaande woningen. Het is voor hypotheekadviseurs een andere tak van sport, stelt nieuwbouwexpert Ivo Hofstede van Financieel Fit in Bergschenhoek. Hij legt uit wat aandachtspunten zijn in dit hypotheektraject.

De Spaarpot: een vernieuwend woonconcept voor starters?
Trends

De Spaarpot: een vernieuwend woonconcept voor starters?

De alsmaar stijgende huizenprijzen maken het voor starters in Amsterdam moeilijk om een woonplek te vinden. In een samenwerking tussen woonstichting De Key en Academie van de Stad is daarom Denktank de Starterswoning opgericht. Een denktank voor en door starters, met als doelen de woonwensen van starters in kaart te brengen én een innovatief woonconcept voor starters in Amsterdam te ontwikkelen.

Woonstartersproblemen in 2030 nog veel groter
Opinie

Woonstartersproblemen in 2030 nog veel groter

Dat woonstarters het in de grote steden moeilijk zouden krijgen kregen ze bij AM ruim 10 jaar geleden in de gaten. Deze trend was de aanleiding te starten met het ontwikkelen van compacte, betaalbare koop- en middeldure huurappartementen, waarbij er gedacht wordt vanuit de behoeften van deze doelgroep. Anne van Mullem, marktanalist bij de afdeling Measure van AM, publiceerde daar een boekje over. Zij vertelt er meer over en kijkt vooruit.

De woningmarkt in...Flevoland

De woningmarkt in...Flevoland

Dé Nederlandse woningmarkt bestaat niet. Er zijn grote verschillen tussen provincies, gemeenten en zelfs binnen gemeenten. Daarnaast is er natuurlijk de tegenstelling tussen de grote steden en het landelijk gebied. Kop-Munt brengt deze verschillen in kaart. In twaalf weken reizen we kriskras het hele land door. Deze week: Flevoland.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.