Verschuren nieuw bestuurslid KPS

26 september 2016 Leestijd ± 1minuut

De Kring van Pensioenspecialisten (KPS) heeft een nieuw bestuurslid benoemd. Mark Verschuren krijgt bij KPS het aandachtsgebied Financial Technology.

Volgens KPS verandert de financiële sector sterk als gevolg van veranderend consumentengedrag, wet- en regelgeving en onder invloed van technologieën als robotisering, big data en blockchain. Omdat het bestuur voorziet dat deze ontwikkelingen een grote impact zullen hebben op de pensioensector, heeft het een bestuurslid aangesteld met interesse voor fintech.

Verschuren (1990) is sinds 2011 consultant bij Sprenkels & Verschuren. Daar houdt hij zich bezig met vraagstukken op het terrein van pensioen, verzekeren, sociale zekerheid en financieel risicomanagement. Ook is Verschuren actief geweest bij de denktank Pensioenlab.

Uitwisseling van ervaring

Eerder dit jaar werd Tim Zuiderman benoemd tot voorzitter. Hij volgde Helen Heijbroek op.

KPS is een stichting met als doel het bevorderen van uitwisseling van ervaring, kennis en informatie. Vanuit alle disciplines van het pensioenvak brengen deelnemers op persoonlijke titel knowhow in. De achtergrond van de deelnemers is uiteenlopend: pensioenfondsen, levensverzekeraars, PPI’s en beleggingsinstellingen. Maar ook consultancy en de advieswereld zijn vertegenwoordigd, evenals de accountancy, het actuariaat en de advocatuur.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.