Verdere provisietransparantie is funest voor de samenleving

01 februari 2018 Leestijd ± 1minuut

Toegankelijkheid tot de onafhankelijke financiële adviesmarkt is onze prioriteit. Sinds jaar en dag maken we ons als maatschappij hier sterk voor. Ik ben daarom tégen verplichte transparantie van provisie. Provisietransparantie jaagt de consument namelijk weg van het financiële advies dat de consument zo onmiskenbaar nodig heeft. De resultaten uit het evaluatierapport van het provisieverbod maken dat ik mij graag weer hardop uitspreek voor het behoud van het onafhankelijk advies. In het belang van de consument. Verplichte provisietransparantie is in dit kader zeker geen goed idee.


Lees ook

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.