Verbond: huidige aanpak activering werkt

30 november 2016 Leestijd ± 1minuut

Het Verbond van Verzekeraars heeft woensdag het totaaloverzicht gepubliceerd van de nazorg bij beleggingsverzekeringen. Het Verbond trekt uit de resultaten de conclusie dat de huidige aanpak goed werkt.

Het overzicht laat de activeringsscores zien van hypotheekgebonden, pensioengebonden en overige beleggingsverzekeringen. De gegevens zijn gevalideerd door de AFM.

Deadline

“De resultaten laten zien dat de huidige aanpak werkt”, aldus het Verbond. “Verzekeraars zetten dan ook onverminderd hun inspanningen voort.”

De deadline voor activering bij de hypotheekgebonden en pensioengebonden beleggingsverzekeringen is 31 december 2016. Uit het overzicht blijkt dat nog niet alle verzekeraars op 100% zitten. Voor onder meer Generali, Loyalis, Reaal, ASR en De Goudse is nog werk aan de winkel. Bij de categorie overige beleggingsverzekeringen is de deadline later: 31 december 2017.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.