Verbond geeft Kamerleden input Kifid-debat

10 februari 2017 Leestijd ± 1minuut

In een brief aan de Tweede Kamer reageert het Verbond van Verzekeraars op het in december verschenen Kifid-evaluatierapport. Het Verbond vraagt de Kamerleden tijdens het schriftelijke debat op 23 februari op bepaalde punten extra goed op te letten.

Er worden in de brief onder andere vraagtekens gezet bij de interne processen van het klachtenintituut en de rol van de Ombudsman. Ook wordt in de brief de toekomstige rol die het Kifid kan spelen bij geschillen aangestipt, waarin nieuwe partijen zijn betrokken die opkomen op het grensvlak van de traditionele financiële dienstverlening.

 

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.