Vacature: gedreven redacteur cash

20 juni 2016 Leestijd ± 1minuut

TRIPLE i zoekt een gedreven financieel economische redacteur voor haar multimediale uitgeefcluster cash.

De gewenste persoon moet affiniteit hebben met de financieel-economisch wereld en moet weten hoe een verhaal geschreven hoort te worden. Hij of zij zal gaan werken voor het cash-cluster.

De kandidaat gaat financiële artikelen schrijven voor: de website cashcow.nl met beursnieuws, tips en adviezen; een tabloid; cash magazine en gaat de ins & outs van de BeleggersFair 2016 begeleiden (zie www.beleggersfair.nl). Ook zal zelfstandig onderzoek moeten worden gedaan.

De berichten moeten journalistiek verantwoord zijn. De doelgroep bestaat uit (potentiële) beleggers en vermogende Nederlanders. Centrale onderwerpen zijn indices, aandelen, beleggingsfondsen, ETF’s, obligaties, vastgoed, valuta en grondstoffen.

Interesse? Kijk op de vacature-pagina van InFinance voor meer informatie en contactgegevens.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.