Uitbreiding Cunningham Lindsey cyber netwerk

26 april 2017 Leestijd ± 1minuut

Aan de ‘Cyber Incident Hub' van Cunningham Lindsey is in Nederland zijn vijf nieuwe partners toegevoegd. Met dit netwerk biedt Cunningham Lindsey ook preventieve diensten, die ontwikkeld zijn om de kans op een cyberaanval te voorkomen of de impact van een aanval te beperken.

De ‘Cyber Incident Hub' biedt specialistische ondersteuning aan verzekeraars en hun klanten, die het slachtoffer van een cyberaanval geworden zijn. De ondersteuning kan betrekking hebben op het herstellen of opnieuw opstarten van de bedrijfsactiviteiten, forensisch onderzoek naar de herkomst van de aanval, reputatiemanagement en (juridische) ondersteuning bij de afhandeling van fraude en aansprakelijkheid.

Nieuwe partner

De vijf nieuwe partners in het netwerk zijn: het internationale advocatenkantoor CMS; Crion, centrum voor crisisondersteuning; het forensisch cybersecuritybedrijf Digital Investigation; het Nederlandse advocatenkantoor Dirkzwager en het internationale communicatiebureau Edelman.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.