Stemhulp woningmarkt

20 maart 2019 Leestijd ± 0minuut

Lees ook
Concurreren op voorwaarden is prima, maar let op
Opinie

Concurreren op voorwaarden is prima, maar let op

Forse competitie en toegenomen ruimte voor maatwerk leiden steeds vaker tot concurrentie op voorwaarden en producten, in plaats van louter en alleen op prijs. De Nederlandsche Bank (DNB) constateert dat marges onder druk staan door toenemende concurrentie. Maar in de praktijk ligt nog een andere uitdaging.

Praat Nederlands met me
Trends

Praat Nederlands met me

Achmea wil het taalgebruik voor klanten nog eenvoudiger maken. Ook hypotheekadviseurs kunnen hun voordeel doen met deze aanpak. Met duidelijke en eenvoudige communicatie wordt het bereik groter. En het kan een hoop misverstanden voorkomen.

Carla Muters (NHG): volop door met innoveren met duurzaamheid, inkomen en senioren

Carla Muters (NHG): volop door met innoveren met duurzaamheid, inkomen en senioren

NHG heeft sinds een paar jaar een voortrekkersrol in de hypotheekmarkt. Met een nieuwe regeling voor senioren en de Inkomensverklaring Ondernemer bracht het in 2018 enkele grote innovaties. Daarvoor werd NHG door de Hypotheekshop begin dit jaar uitgeroepen tot de meest innovatieve partij in de markt. Bestuurder Carla Muters wil in 2019 doorgaan met innoveren. In een interview vertelt Muters over vier onderwerpen waar NHG zich op wil richten.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.