Schadebehandelaar Univé vergeet cruciale vraag te noteren, Kifid oordeelt in voordeel van verzekerde

12 september 2017 Leestijd ± 1minuut

Een schadebehandelaar van Univé vergeet na een schademelding van een Gazelle Saphir fiets in zijn telefoonnotitie een cruciale vraag en antwoord te vermelden. Gedurende de afwikkeling van de zaak verdenkt Univé de verzekerde van fraude. De verzekeraar weigert het schadebedrag uit te keren, laat de persoonsgegevens van de verzekerde in een incidentenregister opnemen en doet een melding bij het Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit (CBV). Klachteninstituut Kifid oordeelt echter in het voordeel van de verzekerde waarbij volgens hen geen redelijk vermoeden van fraude bestaat.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.