Samenwerking FlexFront en Krediet Makelaar

06 november 2017 Leestijd ± 1minuut

Door een nieuwe samenwerking met De Krediet Makelaar hebben alle bij FlexFront aangesloten adviseurs toegang gekregen tot een breed pallet kredietverstrekkers en hun producten. Bij de serviceprovider voor consumptief krediet zijn al ruim 1.100 financieel adviseurs aangesloten.

“Vanwege wet- en regelgeving mag men vanaf 2018 tot maximaal 100% van de woningwaarde financieren. Hierdoor worden uitgaven als een verbouwing steeds vaker via een persoonlijke lening gefinancierd”, licht Edwin Berrevoet, commercieel directeur FlexFront, de samenwerking met De Krediet Makelaar toe.

Foto: Jorrit Drenth (l), Directeur De Krediet Makelaar en Edwin Berrevoet (r), Commercieel Directeur FlexFront.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.