Rotterdam krijgt Allianz Tower

20 augustus 2018 Leestijd ± 1minuut

Allianz Nederland verhuist in 2020 naar een nieuw kantoorpand in Rotterdam. Het gebouw aan de Coolsingel 120 wordt hiervoor omgedoopt tot Allianz Tower. De toren zal de ruim 1.000 medewerkers een moderne en inspirerende omgeving bieden, zegt Sjoerd Laarberg.

De verhuizing symboliseert volgens de CEO Nederland de transformatie die de organisatie is gestart. “Allianz staat er goed voor, maar de wereld om ons heen en de wensen van onze klanten veranderen in een steeds sneller tempo. Willen wij een succesvolle speler blijven, dan moeten wij ons blijven aanpassen aan al deze veranderingen. Daarbij staat de samenwerking met onze business partners voorop. De Allianz Tower wordt een future-proof werkomgeving vanwaar wij onze positie in de lokale markt verder kunnen gaan uitbouwen.”

Het bericht Rotterdam krijgt Allianz Tower verscheen eerst op InFinance.


Lees ook
Hoe adviessoftware meer aandacht voor duurzaamheid oplevert
Opinie

Hoe adviessoftware meer aandacht voor duurzaamheid oplevert

Hoewel er veel aandacht voor duurzaamheid is, wordt er in minder dan 5 procent van de hypotheken geleend voor energiebesparende maatregelen. Vanuit het ministerie van Binnenlandse Zaken wordt erop aangestuurd om duurzaamheid prominenter en eenvoudiger op te nemen in de adviessoftware. Maar is dat effectief en welke hobbels zijn er?

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.