Reinier van der Heijden directeur HDN

24 maart 2017 Leestijd ± 2minuten

Reinier van der Heijden volgt per 1 april Dorine van Basten op als directeur van HDN. Hij zal in die functie de kernorganisatie van HDN verder vormgeven. Een eerste grote stap in deze professionalisering en onafhankelijkheid van HDN is de verhuizing naar een eigen locatie.

Van der Heijden was directeur van transactieplatform Meetingpoint, dat vorig jaar door de aandeelhouders is verkocht aan Tjip. Hij komt in dienst bij HDN. Nadat Van Basten haar functie heeft overgedragen, pakt zij de draad weer op vanuit haar eigen Door Van Basten. Via deze onderneming werd zij ruim zes jaar door HDN ingehuurd.

Niet opnieuw het wiel uitvinden

De redactie van Kop/Munt wist Van Basten een advies aan haar opvolger te ontfutselen: “Zorg ervoor dat je je voelsprieten goed in de markt houdt en blijf investeren in de samenwerking met directe en indirecte stakeholders. HDN heeft een unieke positie in de markt, maar het is wel belangrijk zichtbaar te blijven om zo te voorkomen dat partijen allemaal het wiel zelf gaan uitvinden. Dat is nergens voor nodig, want HDN heeft alle kennis en kunde al in huis om uiteindelijk de consument snel duidelijkheid te kunnen geven.”

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.