PPI heeft bestaansrecht

20 juni 2016 Leestijd ± 1minuut

De PPI van Brand New Day heeft een bescheiden winst geboekt. “Tientjeswerk, geen big deal en zeker geen champagne, want dan schieten we weer in het rood”, aldus directeur Jan Willem Hoitsma. “Maar het bewijst wel het bestaansrecht van een PPI in de pensioenmarkt."

De Brand New Day Premiepensioeninstelling (PPI) heeft op dit moment meer dan 2.000 bedrijven in de boeken staan. Voor 48.000 deelnemers wordt ruim 250 miljoen euro belegd. In het begin (2012) lag de focus vooral op het kleinbedrijf (tot 50 medewerkers) en middenbedrijf (50 tot 250 medewerkers), maar inmiddels heeft de PPI ook de nodige bedrijven met meer dan 500 werknemers in de boeken.

BND spreekt de verwachting uit dat de dochteronderneming, waarin collectief pensioen voor bedrijven wordt aangeboden, over heel 2016 winstgevend zal zijn.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.