PE-punten voor NNEK Bootcamp

29 januari 2018 Leestijd ± 1minuut

Tijdens de 1,5 daagse bootcamp vermogensadvies van NNEK kunnen nu ook PE-punten bijgeschreven worden. FFP kent de deelnemers vanaf dit jaar 4 Kennis & Actualiteit (K&A) PE-punten toe. Een gecertificeerd financieel planner moet per kalenderjaar 14 PE-punten in de K&A-pijler behalen.

NNEK biedt de bootcamp vermogensadvies al een aantal jaar aan. Het maakt deel uit van het besloten kennisplatform dat alleen toegankelijk is voor financieel adviseurs. NNEK Kennis biedt hen ondersteuning op het gebied van communicatie met klanten, marketing, ondernemerschap, best practices, kennis en vaardigheden.

 

 

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.