NNEK Meesterklas vol 'IJ-openers'

04 augustus 2016 Leestijd ± 1minuut

NNEK Vermogensbeheer organiseert jaarlijks een Meesterklas om financieel adviseurs te inspireren. Dit jaar staat de bijeenkomst in het teken van verandermanagement. Slotspreker Jaap Bressers zal de adviseurs aan het denken zetten over hun eigen toegevoegde waarde, kracht en mogelijkheden.

Bressers schreef het bestverkochte managementboek van 2015. In ‘Waar een wiel is, is een weg’ beschrijft hij hoe je door je eigen toegevoegde waarde te vergroten, meer plezier krijgt in wat je doet en tegelijk anderen kunt versterken.

De Meesterklas wordt dit jaar gehouden in restaurant Stork aan ’t IJ in Amsterdam. Een plek waarover duidelijk is nagedacht. Mark Boskamp, hoofd marketing en verkoop bij NNEK: “We hebben donderdag 3 november verrassende sprekers die je inzichten geven. Persoonlijke ‘IJ-openers’. Waarom wij dat belangrijk vinden? Omdat een ‘IJ-opener’ een vast denkbeeld kan doorbreken. Het vormt de basis van een verandering. En dat brengt ons naar het thema van dit jaar: Verandermanagement.”

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.