NN en Voogd & Voogd samen in schade

09 januari 2018 Leestijd ± 1minuut

Nationale-Nederlanden en Voogd & Voogd gaan samenwerken op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. NN blijft risicodrager en verstrekt een volmacht aan een nieuwe dochteronderneming van Voogd: Nationale-Nederlanden Schadeservices.

Beide partijen hebben hiertoe een intentieverklaring getekend. Vanuit het samenwerkingsverband richten beide partners zich op acceptatie en mutatie van particuliere schadeverzekeringen. Binnen Nationale-Nederlanden Schadeservices zullen ook de bestaande activiteiten van Delta Lloyd voor particuliere schadeverzekeringen worden uitgevoerd. De samenwerking zal actief zijn onder het label Nationale-Nederlanden en opereert onafhankelijk van de andere activiteiten van Voogd & Voogd. NN blijft de productontwikkeling, marketing en verkoopondersteuning uitvoeren. Het samenwerkingsverband start komende zomer.

Delta Lloyd Schade Services

Leon van Riet, CEO Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen: “Met deze voorgenomen samenwerking kunnen we gebruik maken van een toonaangevend IT-systeem in de (intermediaire) markt. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om in de particuliere schademarkt met gezonde marges blijvend te groeien.” Voogd & Voogd ziet de beoogde intensieve samenwerking met Nationale-Nederlanden als een ‘krachtig vervolg’ op de bestaande samenwerking binnen Delta Lloyd Schade Services (DLSS), die begin 2017 is gestart.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.