Nieuwe Hypotheekshop in Leiden Oost

29 augustus 2018 Leestijd ± 1minuut

Per 1 september opent De Hypotheekshop een nieuwe vestiging in Leiden Oost. De vestiging van franchisenemers Maxim Visscher en Rémon Grimbergen wordt gevestigd in het pand van De Wekker Makelaardij.

De Hypotheekshop is één van de labels van CMIS Franchise en onderdeel van CMIS Group. Het label beschikt over een landelijk netwerk van meer dan 160 kantoren. De nieuwe franchisenemers kennen Leiden goed. Maxim Visscher woont in de stad en Rémon Grimbergen is al dertien jaar hypotheekadviseur in de omgeving. “Onze diensten zijn te combineren, bijvoorbeeld met de makelaarservice. We kennen de makelaars en notarissen persoonlijk en kunnen daardoor snel schakelen”, aldus Visscher.

Klant kiest

De nieuwe vestiging van De Hypotheekshop kent ruime openingstijden. Grimbergen: “Het afsluiten van een financieel product doe je niet even tussendoor. We nemen graag ruim de tijd voor onze adviesgesprekken. Op het moment dat het de klant het beste schikt. Dus ook ’s avonds of in het weekend. Ook bezoeken we naar wens de klanten thuis.”

De Wekker Makelaardij heeft op dit moment een samenwerking met De Hypotheker Leiden (Schipholweg) voor de Jazeker Makelaarsservice.

Het bericht Nieuwe Hypotheekshop in Leiden Oost verscheen eerst op InFinance.


Lees ook
Minder keuze voor huizenkoper die genoegen neemt met slecht draaiende vve
Opinie

Minder keuze voor huizenkoper die genoegen neemt met slecht draaiende vve

Een slapende vve, een vve zonder onderhoudsplan of opbouwfonds, of met een te kleine maandelijkse bijdrage. Het zijn situaties waarin de vve niet goed functioneert. Door de verplichting dat vve’s moeten sparen voor onderhoud wordt de toestand van de vve ook voor de hypotheekadviseur een belangrijk aandachtspunt.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.