Munt over-the-top housewarming

14 augustus 2018 Leestijd ± 1minuut

Lydia Westhovens uit Gemert kan straks niet meer stuk bij haar vrienden en buren. Op kosten van Munt Hypotheken geeft zij binnenkort samen met haar vriend Mickey een spectaculaire over-the-top housewarming. De prijs is onderdeel van de Brit Dekker campagne van de hypotheekverstrekker.

Britt Dekker is sinds dit voorjaar het gezicht van de speciale campagnesite hypotheekleek.nu. Daar stelt zij als hypotheekleek in verschillende video’s vragen over hypotheken. De vragen worden vervolgens beantwoord door een hypotheekadviseur. Met de keuze voor Dekker wil Munt zijn imago versterker van geldverstrekker die hypotheken voor iedereen begrijpelijk wil maken.

Cheque

Lydia en Mickey kregen hun gewonnen housewarming symbolisch uitgereikt door Arjen Bijlsma (rechts op de foto), manager special project bij Munt.

Het bericht Munt over-the-top housewarming verscheen eerst op InFinance.


Lees ook
Peter Boelhouwer: Minder regels, meer maatwerk
Opinie

Peter Boelhouwer: Minder regels, meer maatwerk

Paul Schuiling van de AFM waarschuwt dat uitzonderingen niet de norm moeten worden in de hypotheekverstrekking. In een interview met Amweb stelt Schuiling, die de toezichthouder binnenkort verlaat, dat moet worden vastgehouden aan de leennormen en niet moet worden toegegeven aan de druk om daaraan te tornen. Hoogleraar woningmarkt Peter Boelhouwer zou graag zien dat er veel meer rekening wordt gehouden met de individuele situatie van huizenkopers. Hij zou de verplichte inkomensnormen het liefst afschaffen, zegt hij in reactie op Schuiling. Tegelijkertijd erkent hij ook dat de woningmarkt een verruiming van de kredietverstrekking nu kan missen als kiespijn.

Gaat de hypotheekrente stijgen? Zeg het maar…
Column

Gaat de hypotheekrente stijgen? Zeg het maar…

Groot nieuws afgelopen week: de Europese Centrale Bank (ECB) draait over niet al te lange tijd de geldkraan dicht. Ook aan de lage rente komt spoedig een einde. Tot medio 2019 wil de centrale bank deze laag houden, maar daarna zullen de tarieven geleidelijk worden verhoogd. Dit zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, want de stortvloed aan goedkoop geld kon niet eeuwig duren. Grote vraag: wat heeft dit tot gevolg voor de hypotheekrente? Zal deze stijgen en wat voor gevolgen heeft dit?

‘NHG verruimt de weg naar een hypotheek voor de DGA’
Opinie

‘NHG verruimt de weg naar een hypotheek voor de DGA’

De mogelijkheden voor ondernemers met een BV om een hypotheek met NHG te sluiten worden verruimd. Na een jaar als ondernemer kan een directeur-grootaandeelhouder met een inkomensverklaring toegang krijgen tot NHG.

De woningmarkt in... de Achterhoek

De woningmarkt in... de Achterhoek

Dé Nederlandse woningmarkt bestaat niet. Er zijn grote verschillen tussen provincies, gemeenten en zelfs binnen gemeenten. Daarnaast is er natuurlijk de tegenstelling tussen de grote steden en het landelijk gebied. Kop-Munt brengt deze verschillen in kaart. In twaalf weken reizen we kriskras het hele land door. Deze week: de Achterhoek.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.