Masterclasses The Asset op Beleggersfair

27 oktober 2016 Leestijd ± 1minuut

Het team van The Asset organiseert ook dit jaar weer een reeks van masterclasses tijdens de BeleggersFair in de Amsterdamse RAI. Met aandacht voor veelbetekenende veranderingen in de wereld en hoe die invloed hebben op de beleggingsprofessional.

De masterclasses vinden op vrijdag 25 november plaats in het kader van The Asset Conference. Verschillende topsprekers zullen zich richten op een aantal belangwekkende topics die het vermogensbeheer grondig raken. Onder hen bijvoorbeeld Michael Klazema, Chief Marketing Technologist bij VODW, die het gaat hebben over de impact van Big Data.

Dit event is er voor beleggingsprofessionals en richt zich op zowel kennisoverdracht als netwerken. Het seminar vormt daarmee een aanvulling op het tijdschrift, de website en de nieuwsbrief van The Asset. Lezers van The Asset kunnen zich gratis aanmelden.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.