Marc Vincent directeur Individueel Leven VIVAT

05 februari 2018 Leestijd ± 1minuut

Marc Vincent is benoemd tot directeur Individueel Leven bij VIVAT. In die functie is hij verantwoordelijk voor het beheer van alle Individueel Leven-producten bij VIVAT. Dit zijn onder meer de overlijdensrisicoverzekering, de Reaal Vermogensverzekering, Direct Ingaande Lijfrente en hypotheken.

Marc Vincent is sinds 2008 werkzaam bij Reaal, een label van moederconcern VIVAT. Daar heeft hij onder meer de verantwoordelijkheid gehad voor de Marketing, Product & Sales en klantenservice. Hij is zijn carrière ooit begonnen bij AXA, waar hij werkte als marktonderzoeker op de marketingafdeling van AXA verzekeringen in Parijs.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.