Maarten Dijkshoorn voorzitter RvC Vivat

21 november 2016 Leestijd ± 1minuut

Maarten Dijkshoorn wordt de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van verzekeraar Vivat. Hij volgt Jan Nooitgedagt op die, zoals gepland, na ruim drie jaar terugtreedt.

Bestuursvoorzitter Ron van Oijen: “Het terugtreden van Jan komt op een natuurlijk moment, aangezien de nieuwe strategie voor ons bedrijf is vastgesteld. Wij zijn dankbaar voor zijn inzet.”

Maarten Dijkshoorn heeft als CEO en COO gewerkt bij Eureko (Achmea). Daarvoor vervulde hij verschillende managementfuncties bij NN. Momenteel is Dijkshoorn onder meer voorzitter van de Raad van Commissarissen van De Goudse Verzekeringen en lid van de Raad van Commissarissen van PGGM.

Van Oijen: “Dijkshoorn brengt ruime ervaring in de financiële sector mee. Hij is de juiste persoon om de ontwikkelingen bij Vivat te overzien en het bedrijf richting de nieuwe toekomst te begeleiden.”

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.