Leo de Boer in Raad van Advies Aplazza

21 juni 2017 Leestijd ± 1minuut

Leo de Boer, directeur Verbond van Verzekeraars, neemt per 1 juli plaats in de Raad van Advies van Aplaza, het onafhankelijke IT-platform voor data uitwisseling tussen verzekeraars en serviceproviders enerzijds en adviseurs/intermediairs anderzijds. Er zijn 1.300 adviseurs op aangesloten.

De overige leden zijn Wim Heeres (voorzitter Adfiz), Michael de Nijs (directeur Voogd en Voogd/bestuurslid NVGA) en Fred de Jong (onafhankelijk onderzoeker/consultant). Met de benoeming van De Boer zijn alle partijen op het gebied van ketenintegratie in de verzekeringswereld betrokken bij de verdere ontwikkeling en uitbouw van Aplaza.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.