Internationaal ondernemen met Schouten Zekerheid

15 maart 2017 Leestijd ± 1minuut

Verzekeringsmakelaar Schouten Zekerheid gaat ondernemers met twee kennissessies Internationaal Ondernemen & Verzekeren helpen bij het ondernemen in het buitenland.

“Veel ondernemers die denken aan ondernemen in het buitenland laten zich vaak tegenhouden omdat ze niet goed genoeg op de hoogte zijn van bijvoorbeeld de lokale wetgeving. Zonde, want er liggen zoveel kansen en mogelijkheden”, aldus Schouten Zekerheid.

Inhoud

De kennissessie start met een presentatie van William Cremer, een Amerikaanse aansprakelijkheidsadvocaat die de aanwezigen meeneemt naar de Amerikaanse rechtbank. Vervolgens worden er verschillende break-outsessies gegeven die worden gepresenteerd door lokale specialisten vanuit het GBN-netwerk. Bij dit netwerk, waar Schouten Zekerheid lid van is, zijn 5.000 verzekeringsprofessionals uit meer dan 100 landen aangesloten die elkaar ondersteunen op het gebied van lokale risico’s, regels en gebruiken.

De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en vinden plaats op dinsdagmiddag 28 maart en donderdagochtend 30 maart in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.