Individuele pensioenopbouw BinckBank

18 juli 2017 Leestijd ± 1minuut

Met de introductie van Binck Pensioen speelt BinckBank in op de trend van een individuele pensioenopbouw. Met het volledig geautomatiseerd beleggingsproduct kan via een maandelijkse of jaarlijkse inleg pensioen worden opgebouwd of fiscaal gunstig een pensioentekort weggewerkt.

De beleggersbank volgt hiermee de eerder ingezette strategie om te verbreden naar een bank voor meerdere vermogensopbouwoplossingen. “Door de achterliggende beleggingsaanpak volledig te automatiseren en gebruik te maken van kostenefficiënte indexfondsen blijven kosten voor de klant laag en het product eenvoudig. Zo wordt het beleggingsrisico automatisch afgebouwd naar mate de einddatum van het pensioen dichterbij komt”, aldus BinckBank-bestuursvoorzitter Vincent Germyns

Verbreding aanbod

De verbreding van beleggersbank naar een bank voor meerdere vermogensopbouwoplossingen werd in april in gang gezet met de introductie van online geautomatiseerde vermogensopbouw. Later dit jaar staat de introductie van een internationaal spaarplatform.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.