Hypotheekleads kosten op nieuw ‘lead-plaza’ € 40 per stuk

02 mei 2016 Leestijd ± 1minuut
Starterslening.nl heeft vandaag lead-plaza.nl gelanceerd: een online platform waar hypotheekadviseurs hypotheekleads kunnen kopen. Een gewone lead kost €40, een toplead moet €50 kosten. Volgens Starterslening is er behoefte in de markt om aanvullende leads per stuk te kunnen kopen. De website is een initiatief van Starterslening.nl, de naar eigen zeggen grootste leadgenerator voor hypotheekleads in

Lees ook
De hypotheekmarkt volgens… Kris van der Velde

De hypotheekmarkt volgens… Kris van der Velde

Hoe je de ladder beklimt, weet Kris van der Velde maar al te goed. Hij begon ooit als stagiair bij Geld & Woning en inmiddels is hij daar formuledirecteur en mede-eigenaar. Hard werken, keuzes durven maken en reageren op ontwikkelingen in andere sectoren hebben hem zover gebracht. Welke lessen heeft hij geleerd? En welke ontwikkelingen signaleert hij?

Starters stuwen marktaandeel verzekeraars in hypotheekmarkt
Cijfers & onderzoeken

Starters stuwen marktaandeel verzekeraars in hypotheekmarkt

Verzekeraars hebben in het tweede kwartaal van 2017 bijna drie procent meer marktaandeel veroverd van de Nederlandse hypotheekmarkt ten opzichte van een kwartaal geleden. Dit wordt met name veroorzaakt door het afsluiten van hypotheken aan starters. Het marktaandeel van de top-3 bankholdings is het afgelopen kwartaal juist met ruim twee procent gedaald naar 50 procent. Dit blijkt uit de Hypotheekupdate van IG&H Consulting & Interim over het tweede kwartaal van 2017.

Oversluiten? ‘Ouderen hebben veel moeite met de plotselinge aflosverplichting’
Opinie

Oversluiten? ‘Ouderen hebben veel moeite met de plotselinge aflosverplichting’

De lage hypotheekrente spoort veel woningbezitters aan om hun hypotheek over te sluiten. Daarbij krijgen ze wel te maken met complicaties. Zo is het rentetarief op een aflossingsvrije hypotheek bij veel aanbieders hoger dan op een hypotheek waarop wordt afgelost. Daarnaast hanteren veel aanbieders een aflosverplichting op minstens 50 procent van de woningwaarde.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.