Huurderspaspoort integreert Ockto

13 juli 2018 Leestijd ± 1minuut

Binnenkort kunnen huurders die gebruik willen maken van het Huurderspaspoort de daarvoor benodigde gegevens verzamelen met de app van Ockto. Nadat een paspoort - met behulp van Ockto - is ingevuld kan de huurder de juiste gegevens aanleveren voor het huren van een woning.

Het Huurderspaspoort is een initiatief van Qii. Het komt beschikbaar voor consumenten die op zoek zijn naar een huurwoning en het belangrijk vinden dat zijn of haar gegevens veilig worden gedeeld met de makelaar, verhuurder of beheerder.

Tijdwinst

Volgens Qii gaat er nog altijd veel tijd verloren aan het zoeken, verzamelen, invullen en controleren van al deze informatie. "En dat terwijl deze gegevens gewoon digitaal beschikbaar bij de overheid. Met het Huurderspaspoort hoeft een huurder niet voor iedere huurwoning elke keer opnieuw de juiste documentatie aan te leveren. Dit scheelt de huurder veel tijd en de verhuurder krijgt een betrouwbaar beeld van de potentiële huurder”, aldus Rutger van Hulzen van Huurderspaspoort.

Het bericht Huurderspaspoort integreert Ockto verscheen eerst op InFinance.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.