HBC Break ‘Beoordeling zelfstandigen dossiers’

15 december 2017 Leestijd ± 1minuut

De Hypotheek Business Club hield op woensdag 13 december een webinar (HBC Break) onder de titel ‘Beoordeling zelfstandigen dossiers’.

Zelfstandig ondernemers adviseren over een hypotheek kan lastig zijn. Hoe bepaal je een bestendig ondernemersinkomen en hoe stel je vervolgens het toets inkomen vast voor de financieringsaanvraag? En hoe ga je om met een auto van de zaak, negatief eigen vermogen of overwinsten? Wat als de ondernemer nog maar pas als zelfstandige aan de slag is? En hoe kijken banken hiernaar?

Tips

Alex Erlings (directeur opleidingen bij Hoffelijk) en Herman van Dieden (acceptant bij Woonfonds) gingen over dit onderwerp in gesprek en gaven tips waarmee adviseurs direct aan de slag kunnen gaan.

Heeft u de HBC Break gemist of wilt u deze opnieuw bekijken, klik dan hier, vul het formulier in en bekijk de video.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.