Genomineerden Gouden Lotus bijna bekend!

20 mei 2016 Leestijd ± 1minuut

U heeft nog één weekend de tijd om uw favoriete businesspartners te nomineren voor de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt. Vanaf aankomende maandag maakt InFinance dagelijks per categorie de top-3 genomineerden bekend.

De Gouden Lotus Awards is een nieuw initiatief van InFinance. Hiermee krijgt u de kans om uw mening te geven over de prestaties van uw businesspartners en de producten die u in uw adviespraktijk voorbij ziet komen.

Inmiddels hebben wij al honderden reacties van lezers mogen ontvangen en het onderzoek begint vorm te krijgen. Daarom kunt u per aankomende maandag 23 mei, 9.00 uur, niet meer stemmen! Heeft u dit nog niet gedaan, dan kunt u dit nu nog doen via infinance/awards. Uw stem telt! U maakt na uw deelname bovendien kans op een weekendje weg naar eigen keus ter waarde van 200 euro.

De winnaars van de zes categorieën (Hypotheekverstrekkers, Franchiseketens, Kredietverleners, Serviceproviders, Woonverzekeraars en Innovatie) worden bekend gemaakt tijdens HypoVak op 31 mei aanstaande en in het magazine InFinance.

Als opwarmertje zullen InFinance.nl en InFinance Daily vanaf aankomende maandag elke dag de top-3 genomineerden per categorie bekend worden gemaakt. Houd uw mailbox dus goed in de gaten!

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.