Genomineerden Adfiz Prestatie Onderzoek

02 januari 2017 Leestijd ± 2minuten

De genomineerden van het Adfiz Prestatie Onderzoek zijn bekend gemaakt. Per categorie zijn drie verzekeraars genomineerd voor de prijzen die op donderdag 12 januari worden uitgereikt tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst in het Spant! te Bussum.

Het Prestatie Onderzoek kreeg dit jaar een nieuwe opzet. In het verleden vond eenmaal per jaar een uitvraag plaats met een lange vragenlijst. Sinds dit jaar maakt Adfiz gebruik van een korte uitvraag, die doorlopend beschikbaar is. Zo kunnen adviseurs een of meer aanbieders op meerdere momenten in het jaar beoordelen.

Feedback krijgen

Aanbieders hebben nu ook de mogelijkheid om zelf onafhankelijke adviseurs uit te nodigen op belangrijke contactmomenten. Aanbieders als ASR, De Goudse, Aegon, Dela en Unigarant maken al actief gebruik van het onderzoek om feedback te krijgen van adviseurs. De reviews en ratings worden ook opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView.

De genomineerden

Eind 2016 is een uitgebreide rapportage opgesteld, waarin alle reacties zijn verwerkt die voor 15 december zijn ontvangen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Adfiz op 12 januari worden de winnaars bekendgemaakt. De genomineerden zijn:

  • Zakelijk Inkomen: De Goudse – Klaverblad – Movir
  • Zakelijk Schade: De Goudse - De Vereende – Klaverblad
  • Zakelijk Pensioen: Aegon – Allianz- Legal & General
  • Particulier Schade: De Vereende – Klaverblad - Nh1816
  • Particulier Leven – Lijfrente: Aegon - Legal & General - Nationale-Nederlanden
  • Particulier Leven – Banksparen: Delta Lloyd - Nationale-Nederlanden – Regiobank
  • Particulier Leven – ORV: Dela - Legal & General - TAF

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.