'Geen goede ontwikkeling rondom Advieskeuze'

23 maart 2016 Leestijd ± 1minuut

Het meerderheidsbelang van de Consumentenbond in Advieskeuze.nl stemt lang niet alle bezoekers van InFinance.nl tot tevredenheid. 72% vindt dit geen goede ontwikkeling.

Dat blijkt uit het resultaat van de poll op onze website. De Consumentenbond breidde onlangs zijn aandeel in vergelijkingssite Advieskeuze.nl uit tot een meerderheidsbelang van 52%. “Een meerderheidsbelang borgt dat het platform onafhankelijk blijft en niet in handen komt van een bank- of verzekeringsconcern,” aldus de Consumentenbond.

Slechts 28% van de deelnemers aan de poll van InFinance.nl vindt dit een goede ontwikkeling. De overige 72% is minder positief gestemd.

Inmiddels staat een nieuwe poll online op deze website klaar over de Wft Omwisselactie. Heeft u uw eerder behaalde diploma’s inmiddels laten beoordelen door een geaccrediteerde exameninstelling? U vindt de poll onder dit artikel, alsook in de rechter bovenhoek op deze pagina.

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.