Franchiseformule voor taxateurs

04 november 2016 Leestijd ± 1minuut

Nationale Taxatie Service (NTS) heeft een nieuwe franchiseformule gelanceerd voor taxateurs. Inmiddels zijn er al meer dan 150 taxateurs aangesloten bij de nieuwe NTS formule. Doelstelling is minimaal 200 franchisenemers aan te stellen.

De nieuwe franchiseformule speelt in op belangrijke ontwikkelingen in de markt. Zo zijn sinds 1 oktober van dit jaar bij taxatieopdrachten de Opdrachtvoorwaarden van toepassing geworden. Dit is een verplichting op grond van European Valuation Standards (EVS-regels).

EVS én fiscus-proof

Met deze nieuwe NTS formule is de opdrachtverstrekking en facturatie volledig EVS én fiscus-proof, stelt NTS: “De formule biedt franchisenemers een assortiment waarmee de kwaliteit van de taxatierapporten wordt verhoogd en de taxateur tegelijkertijd efficiënter (EVS-proof) kan werken. De opdrachtgevers van de NTS formule plukken hier ook de vruchten van.”

Kwaliteitsverhogende diensten

Het gaat bijvoorbeeld om ‘kwaliteitsverhogende’ diensten als de Referentietool en het Veilingrapport, waarmee de Taxateur de vermoedelijke veilingopbrengst met veilingtransacties kan onderbouwen. Maar ook diensten die de taxateur ontzorgen, zoals de telefoonservice en facturatie-module. Franchisenemers mogen taxatieopdrachten van NTS uitvoeren.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.