Flex&Zeker doorlopend krediet Defam

17 mei 2016 Leestijd ± 1minuut

Kredietverstrekker Defam introduceert het Doorlopend Krediet Flex&Zeker. Een krediet dat flexibiliteit biedt in het opnemen en aflossen van bedragen en tegelijkertijd zekerheid geeft over de looptijd.

Het Doorlopend Krediet Flex&Zeker kan aangevraagd worden door personen vanaf 21 jaar. De maximale leeftijd bij aanvraag is 64 jaar. Het kredietplafond is minimaal 5.000 en maximaal 50.000 euro. De kredietruimte wordt in 120 gelijke termijnen afgelost die gelijk zijn aan 1,5% van het hoogst opgenomen saldo. Binnen de kredietruimte kunnen afgeloste bedragen opnieuw opgenomen worden.

Flex&Zeker voor huiseigenaren

Het Huiseigenaar Doorlopend Krediet Flex&Zeker kent een gunstiger rentetarief omdat de aanvrager een eigen woning bezit. Hiervoor kan ook een hoger kredietbedrag aangevraagd worden, minimaal 10.000 en maximaal 75.000 euro.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.