Findesk adviessoftware PA-proof

01 december 2016 Leestijd ± 1minuut

De adviessoftware van Findesk wordt uitgebreid met Permanent Actueel van Hoffelijk Financieel. Findesk zal samen met de opleider tevens ‘Findesk PA’ ontwikkelen. Met deze tool blijft de gebruiker ook op de hoogte van wat er verandert in de software.

Adviesgevoelige invoervelden binnen de adviessoftware van Findesk worden voorzien van een rode of groene ‘i’, waardoor de adviseur tijdens het invoeren van klantgegevens kan zien of er relevante nieuwe ontwikkelingen zijn. De adviseur kan hier direct doorklikken naar het onderliggende artikel.

PA voor software

Findesk zal samen met Hoffelijk tevens invulling geven aan ‘Findesk PA’: een praktische manier om naast de actuele ontwikkelingen ook (aantoonbaar) op de hoogte te blijven van wat er verandert in de software. Zowel qua functionaliteiten als het doorvoeren van andere uitgangspunten.

Dubbele PA-kosten voorkomen

Tot 1 april 2017 wordt het PA-onderdeel kosteloos toegevoegd voor de Findesk-gebruiker. Hierna wordt Findesk-PA opgenomen in de maandelijkse bijdrage. Op deze manier worden dubbele kosten voorkomen.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.