Erkend Adviseur adviseert niet altijd groen

21 maart 2019 Leestijd ± 0minuut

Lees ook
Fiscus moet duidelijkheid geven over hypotheken in box 3
Opinie

Fiscus moet duidelijkheid geven over hypotheken in box 3

Jos Koets schreef een vlammende column over hypotheken in box 3. Al snel ontstond er enige ophef: dat kan toch helemaal niet? Er is echter een verschil tussen ‘kunnen’ en ‘mogen’, alleen is de fiscus vooralsnog niet duidelijk over hoe zij hiermee omgaan. “Misschien vinden ze me een eigenwijze sodemieter, maar het zou echt een hoop tijd schelen als ze hier een uitspraak over doen.”

Concurrentie hypotheekmarkt spoort aan tot oversluiten
Opinie

Concurrentie hypotheekmarkt spoort aan tot oversluiten

2018 was het jaar van de oversluiter. Afgaande op de jaarstart lijkt dit ook voor 2019 te gelden. Experts wijzen op de lage rente als verklaring hiervoor, maar volgens Thomas de Leeuw, oprichter van Ikbenfrits.nl, is het juist de sterke concurrentie op de hypotheekmarkt die woningbezitters aanspoort over te stappen. Ikbenfrits.nl zag in de maand januari 20 procent meer oversluiters als klant dan een jaar geleden

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.