Edwin Herdink: ‘Schaf PE-examens af zodat de markt niet doodbloedt’

10 mei 2017 Leestijd ± 1minuut

Uit reacties van verschillende organisaties uit de branche wordt duidelijk dat er verschillend wordt gedacht over twee recente position papers waarin het Verbond van Verzekeraars pleit voor voorkoming van dubbele toetsing en belasting en de vrijwaring van PE-examens voor medewerkers van verzekeraars. Edwin Herdink, voorzitter Commissie Financiële Dienstverlening (CFD), pleit voor een uniforme doelstelling, Mike Schilperoort, algemeen directeur van opleidingsinstituut Lindenhaeghe, wordt niet echt warm of koud van de position papers en de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) steunt het Verbond van Verzekeraars in hun voorstellen rondom de Wft vakbewaamheid.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.