Dylan Dresens verlaat NHG

20 juli 2018 Leestijd ± 2minuten

Dylan Dresens stopt per 1 september als directeur beleid en ontwikkeling bij NHG. In de achterliggende acht jaar is onder zijn leiding een strategische koerswijziging gerealiseerd. Nu NHG de volgende fase heeft bereikt, vindt Dresens het een goed moment zich te oriënteren op een volgende carrièrestap.

Een van de grote veranderingen is de realisatie van nieuwe standaarden, die meer ruimte bieden voor een verantwoorde financiering voor uitzendkrachten, zzp’ers, ondernemers en senioren. Daarnaast zijn belangrijke stappen gezet op het vlak van verduurzaming van de gebouwde omgeving in Nederland. Na zijn vertrek uit het dagelijkse bestuur zal Dresens op het verzoek van het bestuur betrokken blijven bij NHG. Hij gaat het Klimaatakkoord vertalen naar concrete adviezen voor NHG. Voor InFinance schrijft Dylan Dresens geregeld columns. Zijn volgende bijdrage zal gaan over het Klimaatakkoord.

Verschil gemaakt

Dresens: “Bij NHG heb ik met enorm veel plezier gewerkt om hét verschil te maken voor de klant, de woonconsument en de woningmarkt. Ik heb samen met mijn collega’s de organisatie kunnen transformeren naar een klantgerichte en innovatieve organisatie die meer en meer in co-creatie met de markt werkt aan nieuwe standaarden voor specifieke doelgroepen en maatschappelijke thema’s. We hebben de strategische koerswijziging gerealiseerd en de organisatie is klaar voor de toekomst. Dit is voor mij daarom een mooi moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan.”

De taken van Dylan Dresens worden overdragen aan algemeen directeur Arjen Gielen en operationeel directeur Carla Muters. Zij vormen vanaf 1 september samen het NHG-bestuur.

Het bericht Dylan Dresens verlaat NHG verscheen eerst op InFinance.


Lees ook
Overspannen woningmarkt maakt taxaties minder betrouwbaar
Opinie

Overspannen woningmarkt maakt taxaties minder betrouwbaar

De huizenprijzen blijven stijgen. Doet een woning op een dag 200.000 euro, een maand later kan een vergelijkbare woning alweer een paar duizend euro meer opbrengen. Behalve voor huizenkopers die zo geen idee hebben wat ze moeten bieden, maakt dit het ook voor de professional lastig vast te stellen wat een woning waard is.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.