Drukte van belang op BeleggersFair

17 november 2017 Leestijd ± 2minuten

Met een ferme gongslag ging deze vrijdagochtend om 10.00 uur de BeleggersFair 2017 van start. Ruim 3.600 beginnende én gevorderde beleggers en meer dan vijftig financiële zwaargewichten troffen elkaar vandaag in de Amsterdamse Beurs van Berlage.

Het thema van dit jaar, ‘Geef uw kennis én vermogen een boost’, trekt beleggers, maar ook mensen die nadenken over beleggen naar het Damrak. De hele dag door gaven beleggingsgoeroes Gouden Tips. Daarnaast waren er veel masterclasses en het plenaire programma waarin, onder leiding van dagvoorzitter/journaliste Diana Matroos, onder meer Patrick Beijersbergen (VEB), Gert Luiting (AFM), Willem Burgers (Add Value Fund), Bob Homan (ING) en voormalig Delta Loyd-topman Niek Hoek hun visie deelden.

Week van de Belegger

Als aan het eind van de dag de BeleggersFair voorbij is, zijn de beleggers helemaal bijgepraat. Ze weten dan echt waar ze in kunnen beleggen in 2018. De BeleggersFair is het sluitstuk van de Week van de Belegger die op 10 november van start ging. In deze week staat jaarlijks beleggen centraal voor een breed publiek om hen te informeren over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van beleggen.

Cashcow Awards

Tijdens het plenaire ochtendprogramma van de BeleggersFair zijn de prestigieuze Cashcow Awards 2017 uitgereikt. De Cashcow Awards, een initiatief van Cash magazine, Cashcow.nl en beleggersclub Bull Up, werden dit jaar voor de tweede keer uitgereikt. Ruim duizend beleggers hebben hun stem uitgebracht. Zij verkozen welke financial in acht verschillende categorieën een award waardig is.

Beste Broker: DEGIRO

Beste aanbieder structured products (hefboomproducten): ING

Beste aanbieder duurzame producten: Triodos

Beste aanbieder beleggingsproducten in vastgoed: Annexum

Beste beleggingsexpert: Corné van Zeijl

Beste crowdfundplatform: Collin Crowdfund

Beste online vermogensbeheerder: Binck

Beste aanbieder impactbeleggen: NN Investment Partners

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.