Digitale hypotheekhulp Moneyou

30 juli 2018 Leestijd ± 1minuut

Moneyou breidt haar hypotheekaanbod uit met Hypotheekmaat. De online module geeft meer inzicht in de opbouw en haalbaarheid van de benodigde hypotheek. Door zelf te variëren met bedragen en looptijden, krijgen klanten inzicht in bijvoorbeeld de gevolgen van meer of minder lenen.

De gratis tool is gericht op starters op de woningmarkt onder de 37 jaar. Moneyou: “Hoewel onze klanten graag zelf hun financiële zaken organiseren en kennis van zaken hebben, zitten ze soms met vragen of hebben ze behoefte aan meer inzicht in hypotheekopties. Denk aan informatie over het maximale leenbedrag en de verschillende aflosvormen. Hypotheekmaat geeft dan meer inzicht in de opbouw en haalbaarheid van de benodigde hypotheek.”

Zelf afsluiten

De online module Hypotheekmaat bestaat uit vier stappen: het bepalen van de hypotheeksom, de hypotheekvorm, de looptijd en de rentevaste periode. Doordat de uitkomsten van de module geautomatiseerd tot stand komen, kunnen klanten na het doorlopen van de vier stappen direct zelf hun Moneyou Hypotheek afsluiten.

Het bericht Digitale hypotheekhulp Moneyou verscheen eerst op InFinance.


Lees ook
Overspannen woningmarkt maakt taxaties minder betrouwbaar
Opinie

Overspannen woningmarkt maakt taxaties minder betrouwbaar

De huizenprijzen blijven stijgen. Doet een woning op een dag 200.000 euro, een maand later kan een vergelijkbare woning alweer een paar duizend euro meer opbrengen. Behalve voor huizenkopers die zo geen idee hebben wat ze moeten bieden, maakt dit het ook voor de professional lastig vast te stellen wat een woning waard is.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.