Danny van der Eijk voorzitter VNAB

07 maart 2017 Leestijd ± 1minuut

Danny van der Eijk (58) is gisteren tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) benoemd tot bestuursvoorzitter. Hij volgt Michel Schaft op, die in december is afgetreden.

De brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt verwacht dat Van der Eijk een belangrijke bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van de vereniging, het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, het Sanctiepl@tform en e-ABS. Hij kan hierbij terugvallen op een ruime en brede ervaring in de (zakelijke) verzekeringsmarkt.

30 jaar ervaring

Van der Eijk trad in 1984 in dienst bij Royal & Sun Alliance (RSA) waar hij tot 2000 diverse commerciële en managementfuncties heeft vervuld. Na vervolgens twee jaar de functie van CEO Benelux bij RSA te hebben bekleed, maakte hij in 2002 de overstap naar Achmea. Van 2008 tot juni 2015 was hij lid van de Raad van Bestuur van Achmea.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.