Cao Verzekeringsbedrijf goedgekeurd

09 mei 2017 Leestijd ± 1minuut

Het onderhandelingsresultaat van de Cao Verzekeringsbedrijf Binnendienst en Buitendienst is door zowel de leden van het Sectorbestuur Arbeidsvoorwaarden als de leden van FNV Finance, CNV Vakmensen en De Unie goedgekeurd. De Cao loopt van 1 juli 2016 tot en met 31 december 2017.

Werkgevers- en werknemersvertegenwoordigers bereikten eind april een onderhandelingsresultaat over de nieuwe Cao voor het Verzekeringsbedrijf. In februari werden onderhandelingen nog opgeschort nadat de Cao-partijen niet nader tot elkaar konden komen.

Loonsverhoging

Per 1 mei 2017 worden de salarissen en de salarisschalen structureel verhoogd met 1,25%. In mei 2017 wordt 0,5% van het vaste jaarsalaris als incidentele vergoeding aan werknemers, die op 1 mei 2017 in dienst zijn, uitgekeerd.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.