Britse verzekeraars voorop in veranderende markt

28 september 2017 Leestijd ± 1minuut

De laatste 25 jaar kenmerken zich door een trend van wereldwijd dalende rentes. Dat begint veel verzekeraars langzamerhand op te breken. Terwijl in het Verenigd Koninkrijk al veel langer een consolidatiestrijd woedt, werd die in Nederland groots ingeluid door de overname van Delta Lloyd door Nationale Nederlanden in april dit jaar. Bruce Porteous, Investment Director Insurance Solutions bij Aberdeen Standard Investments en frequent publicist als expert in Solvency II regelgeving, zegt dat slechts als een voorbode te zien: “De grote consolidatieslag moet in continentaal Europa nog losbarsten.”

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.