‘Brexit bedreigt 36 miljoen verzekeringspolissen’

20 juni 2018 Leestijd ± 1minuut

Als het Verenigd Koninkrijk en de EU er niet in slagen om goede afspraken te maken over de Brexit, kunnen 36 miljoen polishouders weleens met een waardeloze verzekering kunnen komen te zitten. Dat voorspelt TheCityUK, een samenwerkingsverband van organisaties in de Britse financiële sector.


Lees ook
Recreatiewoning kopen? Doe het niet in een opwelling
Opinie

Recreatiewoning kopen? Doe het niet in een opwelling

De aankoop van een vakantiewoning als belegging is onverminderd populair. Door de zeer lage rente op spaarrekeningen zoeken mensen naar andere mogelijkheden om hun geld te laten renderen, stelt Oscar Noorlag van Van Bruggen Adviesgroep. Hij waarschuwt wel voor de teleurstelling die een dergelijke belegging met zich kan meebrengen.

Nieuwsbrief

Als eerste de achtergronden bij het hypotheeknieuws lezen? Benieuwd naar opinies uit de markt? Een voorsprong nemen op je kennistest-tegenstanders? Meld je aan voor de nieuwsbrief en je mist nooit meer iets op www.kop-munt.nl.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan de privacy policy.